A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ МЕШКАНЦІВ!

Дата: 16.06.2020 12:27
Кількість переглядів: 1683

 Протягом останньої доби серед мешканців населених пунктів Великолюбінської селищної ради, в тому числі у соціальних мережах, шириться незадоволення дискомфортом, що виник внаслідок проведення ремонтних робіт на автошляху національного значення Н-13 Львів-Ужгород. Зокрема окремі мешканці звинувачують місцеву владу у відсутності відповідного інформування про проведення ремонтних робіт на відрізку згаданої автодороги, що на території Великолюбінської селищної ради та відсутності з боку органу місцевого самоврядування впливу на перевізників шляхом корегування маршруту руху громадського транспорту. Однак перераховані вище звинувачення в сторону Великолюбінської селищної ради є безпідставними.

Автошлях Н-13 Львів-Ужгород є автомобільним шляхом національного значення, а тому Великолюбінська селищна рада не є замовником проведення робіт щодо ремонту дорожнього покриття, не погоджує графік виконання робіт, не в праві контролювати якість та хід виконання ремонтних робіт.

Обслуговування автобусного маршруту що пролягає через територію Великолюбінської селищної ради здійснюється перевізниками, які є переможцями відповідних конкурсів, що проводились профільним департаментом Львівської обласної державної адміністрації, а тому графік руху автомобільного громадського транспорту та його маршрут коригується та узгоджується лише з Львівською обласною державною адміністрацією.

На адресу Великолюбінської селищної ради не надходило жодного повідомлення а ні від Львівської обласної державної адміністрації, а ні від виконавця робіт про намір припинити автомобільний рух на автошляху Н-13 Львів-Ужгород, що на території Великолюбінської селищної ради, що викликає обурення як і у мешканців населених пунктів, так і у Великолюбінської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень