A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

Інформація стосовно сміттєпереробного заводу та аеродрому Jagellon

Дата: 23.10.2020 19:02
Кількість переглядів: 1919

Фото без описуФото без описуФото без опису

     Враховуючи поширення у соціальних мережах неправдивої інформації щодо можливого розміщення на території колишнього кар’єру в с.Малий Любінь полігону твердих побутових відходів інформуємо мешканців населених пунктів Великолюбінської селищної ради про наступне.

        Станом на сьогодні Великолюбінською селищною радою здійснюється розробка генеральних планів населених пунктів смт.Великий Любінь та с.Малий Любінь. Проєктом генерального плану населеного пункту с.Малий Любінь передбачено віднесення території колишнього кар’єру до земель рекреаційного призначення та долучення їх до населеного пункту с.Малий Любінь, що дасть можливість Великолюбінськой об’єднаній територіальній громаді самостійно визначати шляхи розвитку даної території. Також у проєкті генерального плану населеного пункту смт.Великий Любінь передбачено виключення інформації щодо можливого розміщення об’єктів поводження з відходами.  Після завершення  відповідних процедур генеральні плани населених пунктів смт.Великий Любінь та с.Малий Любінь проходитимуть громадське обговорення!!!

          Окрім цього звертаємо увагу громади на те, що на околиці населеного пункту с.Мальованка ще у минулому році відновив функціонування аеродром. Городоцькою районною державною адміністрацією розроблено та затверджено детальний план території щодо відведення земельної ділянки для реконструкції та обслуговування аеродрому, злітно- посадкової смуги та об’єктів інженерно-технічних споруд підприємств авіаційних перевезень за межами населених пунктів Великолюбінської селищної ради.  У відповідності до ДБН В.2.4.-2-2005 полігони твердих побутових відходів розміщуються на відстані не менше 15 км від аеродромів!!! Відстань від земельної ділянки на якій розташований аеродром в с.Черляни та ділянкою на якій розташований колишній кар’єр в с.Малий Любінь становить 7 км.

      Отже розміщення полігону твердих побутових відходів на території колишнього кар’єру є неможливим, суперечить вимогам чинного законодавства, санітарно-епідеміологічним та екологічним нормам.

       Також повідомляємо, що жодних рішень щодо виділення земельних ділянок під розміщення полігону твердих побутових відходів, та інших об’єктів поводження з відходами Великолюбінською селищною радою не приймалося!!! На адресу Великолюбінської селищної ради у 2020р. не надходило жодних звернень, запитів чи інвестиційних пропозицій щодо розміщення об’єктів поводження з відходами на території громади!!! Будь-яка інформація щодо можливого розміщення на території Великолюбінської селищної ради полігонів твердих побутових відходів, заводів по переробці будь-яких відходів не відповідає дійсності!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень